Schade & Vakwerk

Restyling

De techniek uitdeuken zonder spuiten bij schade werd in 1993 in Nederland geïntroduceerd onder de naam paintless repair, Restyling of simpelweg uitdeuken zonder spuiten.

Deze alternatieve reparatiemethode bij autoschade maakt het mogelijk om kleine deukjes, tot de grootte van ongeveer een 2 euro munt – te herstellen, zonder dat het daarbij nodig is carrosseriedelen te spuiten. Dankzij recente technieken is het inmiddels ook mogelijk om grotere deuken te repareren zonder dat er een spuiter aan te pas hoeft te komen. Uitdeuken zonder spuiten werd van oorsprong voornamelijk toegepast bij hagelschades, maar wordt tegenwoordig ook op steeds bredere schaal ingezet bij het herstellen van allerlei verschillende soorten schade. Maak vrijblijvend een afspraak om uw schade te beoordelen wellicht komt de schade aan uw auto hiervoor in aanmerking.

Generaties Ervaring

Steneker Autoschadespecialist is een echt familiebedrijf. Onze ervaring en vakkennis is inmiddels meerdere malen overgedragen van vader op zoon. Nu wordt uw auto met liefde voor het vak behandelt en hersteld door Rene, Jeffrey en Danny Steneker.

Schadecalculatie

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor een vakkundige expertise. U kunt een afspraak maken middels ons contactformulier of rijd u gerust eens bij ons langs.

KLIK HIER

Persoonlijk advies bij schade!

Rene of Jeffrey staat u graag te woord. Telefonisch maar ook graag persoonlijk bij ons op het bedrijf. U kunt van ons korte lijnen in communicatie verwachten en vaste aanspreekpunten. Uw auto staat centraal aan welke wij alle zorg, kennis en kunde zullen besteden. Ons modern en goed uitgeruste werkplaats staat garant voor een perfect herstel van grote of kleine schades.

Professionele kwaliteit

Zoals u van een specialist mag verwachten werken wij uitsluiten met de beste producten die er zijn te verkrijgen op het gebied van autoschadeherstel. Elke schade wordt voor u perfect hersteld. Deze schade is direct maar ook na verloop onzichtbaar.

Milieuzorg

Van een professioneel bedrijf zoals Steneker autoschadespecialist, mag u verwachten dat wij werken middels de laatste normen die er zijn op het gebied van milleu en veiligheid. Dit alles zonder kwaliteitsverlies.

Renovatie

Bij ons kunt u ook terecht voor renovatiewerkzaamheden. Wij denken graag mee om uw antieke, zeldzame of oude liefde volledig te renoveren. Of het nou gaat om renovatie-bewerking of deelbewerking aan uw auto.

Kom vrijblijvend langs om uw wensen en behoeftes te bespreken.