Nieuws

Nu ook aangesloten bij Fixico!

 

Wij werken sinds enige tijd samen met Fixico. Via de site van Fixco kan je makkelijk en snel een offerte opvragen voor het herstel van schade aan je auto. Veel klanten in Apeldoorn kiezen vervolgens om bij steneker autoschade apeldoorn de schade aan hun auto te laten herstellen, wij staan bekend voor ons vakwerk en streven erna om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Ook heeft u een mogelijk om recenties te plaatsen  zodat wij een goed beeld krijgen van uw tevredenheid.

 

Door op het logo te drukken komt u uit bij onze pagina op Fixico!

Steneker Autoschadespecialist

Nieuws bij Steneker Autoschadespecialist

Onze branche, schadeherstel, staat niet stil. Veel innovatieve ontwikkelingen maar ook veel andere ideeën die glans geven aan onze branche. Steneker autoschade in Apeldoorn volgt het nieuws rond autoschade herstel nauwlettend. Net als het blijven opleiden van het personeel en zorgen dat de laatste innovatieve technieken op het gebied van autoschadeherstel kan worden aangeboden zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en effectievere oplossingen.

Steneker Autoschadespecialist officeel Erkend Duurzaam!

Steneker Autoschadespecialist is sinds 2-2- 2017 een officieel Erkend Duurzaam schadeherstelbedrijf. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door IvDM en is het bewijs dat www.steneker-autoschadespecialist.nl in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd.

Wat betekent Erkend Duurzaam concreet in de dagelijkse praktijk van het schadeherstelbedrijf? Op die vraag heeft Steneker Autoschadespecialist een helder antwoord. “Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld duurzame reparatietechnieken toepassen, om zo onnodige verspilling tegen te gaan. Ook stellen we jaarlijks doelen om energie te besparen.”

Ook als werkgever heeft Steneker Autoschadespecialist] zijn zaken op orde. Duurzaam betekent in dat opzicht dat er extra aandacht is voor het welzijn van de medewerkers door goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden. Buiten het bedrijf neemt Steneker Autoschadespecialist zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid door de sponsoring van Voetbal club Albatross, een lokale voetbalclub uit Uchelen/Apeldoorn. ( www.uvvalbatross.nl/sponsors/sponsoroverzicht ) Daarnaast zijn zij ook nog sponsers van Tennis Club Quick en Belcanto zang vereniging. ( www.altv-quick.nl/home/sponsors/serie-wie-is-wie/steneker-autoschade )

Uiteraard draait het bij duurzaam ondernemen in het schadeherstelbedrijf ook om het aanbieden van duurzame producten. In onze werkplaats letten wij bij de inkoop en het gebruik van onderdelen en materialen op de milieuzaken. “Wij merken dat er vanuit onze klanten steeds meer vragen en eisen worden gesteld op duurzame aspecten. Zo kunnen we met sneldrogende lakken bijvoorbeeld tijd en energie besparen.

Het certificaat Erkend Duurzaam maakt deel uit van het branchebrede duurzaamheidsprogramma van RAI Vereniging, BOVAG, Vereniging FOCWA Schadeherstel en STIBA dat wordt uitgevoerd door IvDM (Instituut voor Duurzame Mobiliteit). Het certificaat is één jaar geldig.

Milieu en LED-verlichting

In januari hebben wij er voor gekozen ons hele lichtplan aan te pakken. De LED TL buis is de laatste tijd sterk in opkomst. Op veel kantoren, scholen, ziekenhuizen en andere openbare gebouwen wordt gebruik gemaakt van TL buizen. Zo ook bij ons. Goede verlichting in de spuitcabine maar ook op de werkplaats draagt bij aan een goed herstel van uw auto.

Het bied veel voordelen op, door de ontwikkeling van de LED TL buis kan er op al deze plekken tot maar liefst 65% energie worden bespaard.  Een LED TL buis heeft een levensduur van 30.000-50.000 branduren! Dit scheelt dus ook nog eens in onze onderhoudskosten.

Daarnaast heeft de LED TL buis nog meer voordelen, zo treedt er geen flikkering op, er wordt geen UV-straling uitgestraald, de buis bevat geen zware metalen en doordat er geen opstarttijd is heb je direct vol licht. Kortom echt mooi helder licht waardoor er beter zicht is.

Naast als deze praktische overwegingen heeft dit natuurlijk ook direct effect op het milieu. Wij verbruiken minder energie waardoor wij een positieve bijdrage leveren aan het milieu.

Facebook ACTIE

Afgelopen vrijdag was het zover. Nadat wij Remco Berends naar huis hadden gebracht hebben wij zijn auto onderhanden genomen! Mooi resultaat, geen deuk of krasje meer te vinden na een goede restyle en polijstbeurt. Remco nogmaals van harte met je prijs!