Ons bedrijf

Ons bedrijf…

…is een echt familiebedrijf waar¬†uw auto alle aandacht heeft. Sinds 2000 zijn wij gevestigd in een door ons zelf nieuw gebouwd bedrijfspand op het industrieterrein te Apeldoorn Noord. Wij zijn zeer goed te bereiken via de a50 of vanaf de rondweg in Apeldoorn. Ons bedrijf is voorzien en van de nieuwste technieken en volledig gefaciliteerd om uw auto te herstellen.

8 Werkplekken

Als je een nieuw pand gaat inrichten doe je dat volgens de meest recente voorschriften en aanbevelingen. Steneker neemt hierop telkens een voorschot door voortdurend te investeren in middelen die de kwaliteit van het werk en de kwaliteit van het milieu ten goede komen.

Gezond blijven

Luchtafzuiging, filtering en verse luchtaanvoer overeenkomstig de voorschriften. Arbo geeft voorschriften af om niet alleen gezond te blijven maar ook te werken in een optimale werkruimte. Wij werken op hoogte, dit betekend optimaal comfort voor onze medewerkers.

V.O.S.-uitstoot minimaal

Steneker voldoet geheel aan de scherpe Nederlandse norm (420gr/kg)
Europese norm = 480 gr/kg

Niet fabrieksmatig

Klantgerichte serviceverlenende organisatie met per schadegeval een korte bewerkingscyclus

Middelen…

Vanzelfsprekend heeft Steneker alle apparatuur in huis voor strak reparatiewerk

…en Mensen

maar het zijn vooral onze specialisten die zorgen voor perfect schadeherstel

Werkwijze…

Wij geven een klantgerichte service. Vaste aanspreekpunten binnen ons bedrijf met een persoonlijke benadering. Daarnaast bieden wij een snel herstel van uw auto.

Onze medewerkers

Bij ons werken uitslijtend gecertificeerde professionals. Dit is uiteraard wat u mag verwachten als u uw auto laat herstellen. Vakwerk, ervaring en professionaliteit voorzien in een schadeherstel waar u jaren lang plezier van heeft.

Kom eens op bezoek

U wilt een advies? Of een (contra-)expertise voor een te herstellen auto? Kom ons dan bezoeken gedurende werkdagen zijn wij geopend van 9:00 uur tot 17:00 uur. Dan kunt u meteen een blik in onze werkplaats werpen.

Op de contactpagina vind u een routeplanner.

schade werkplaats apeldoorn
steneker autoschade service