Restauratie

Restauratie

Bij Steneker autoschadespecialist kunt u naast schade aan uw auto ook terecht voor herstel en restauratie werkzaamheden aan uw oldtimer, camper of ander carrosserievormen. Dit kan een volledige restauratie zijn of een deelrestauratie.

Wilt u bijvoorbeeld uw Porsche, Ferrari of een ander voertuig laten restaureren of renoveren maak dan eens een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Van exclusieve sprotwagen tot gave oude mini cooper, wij kunnen het allemaal.

Wij informeren u graag vrijblijvend over hoe wij uw renovatie of restauratieproject tot een succes kunnen maken. Wij praten u graag bij over de nieuwste technieken die wij gebruiken. Wij leggen uit welke matrialen wij gebruiken en brengen in kaart wat de kosten zijn voor het project. Wij kunnen ook een zeer nauwkeurige tijdsplanning geven.

Voor het restaureren en renoveren gebruiken wij uitsluitend origineel onderdelen. Desgewenst kan het ook met originele gebruikte onderdelen. Zowel deelrestauratie of bij een complete restauratie kunnen wij alles inhouse renoveren. Wij gebruiken voor het herstellen alleen hoogwaardige en milieuvriendelijke primers en lakken. (Wij voldoen daarnaast aan alle milleueisen die wij hoog in het vaandel hebben).

Uiteraard brengt dit een exacte kleurmatch met zich mee wat een must is bij een renovatie of restauratie. Deze lakken bieden een optimale bescherming tegen de carrosserie en gaan corrosie tegen. Bij een restauratie streven wij perfectie na voor een maximaal resultaat.

In ons fotoalbum kunt u een kijkje nemen naar onlangs gerestaureerd werk en een huidig project waar we nu mee bezig zijn. Bij ons op de zaak hebben wij nog veel meer werk ter inzage wat wij uiteraard graag aan u tonen. Binnenkort zetten wij foto’s van de volledig herstelde en gerestaureerde Porsche 911 online.

Kortom kom eens langs voor een kop koffie en informeer naar de mogelijkheden.      MAAK AFSPRAAK

Fotoalbum

In dit fotoalbum vind u allerlei foto’s van auto’s waarvoor wij een restauratie hebben uitgevoerd. Ook vind u in dit album voor en na foto’s van autoschade die wij hebben gerepareerd.