Certificering

Vakwerk bestaat uit verschillende zaken. Naast ervaring welke is doorgegeven van zoon op zoon is ons bedrijf en zijn onze medewerkers goed geschoold en gecertificeerd. De certificering is soms een jaarlijks terugkerende zaak en in andere gevallen een eenmalig examen. Wij geven onze medewerkers alle ruimte om te ontwikkelen. Daarnaast zorgen wij er voor dat wij up to date zijn als het aankomt op de technieken die wij gebruiken en toepassen.

Hierbij een greep uit de certificaten, Patroondiploma BOVAG, GMA hardsolderen (lassen met koper), Aluminium fase 1&2 (materiaalkennis en hersteltechniek en verbindingstechnieken, Weerstandlassen, puntlassen, Highstrength steal tailored banks 2 (bewerking van hoogwaardige staalsoorten) Milieucertificaten lak en verfspuiten, certificaten autospuiten V.O.C.

Op deze manier kunnen wij u hoogwaardige kwaliteit bieden gebaseerd op de laatste technieken. Maar ook de duurzaamheid van de kwaliteit borgen. Dit betekend voor u altijd een kwalitatief hoogwaardig geleverde reparatie en herstel aan uw auto.

VOC Certificering

Al onze opleidingen en certificering zijn onderschreven en gegeven door het voc. Dit is de vakopleider als het gaat om autoschade en herstel.

BOVAG Certificering

BOVAG staat voor “Bond van Automobielhandelaren en Garagehouders” en is een Nederlandse brancheorganisatie die zich richt op bedrijven in de mobiliteitssector, waaronder auto- en motorfietsbedrijven, fietsenwinkels, tankstations, autowasstraten, en verhuur- en leasemaatschappijen. BOVAG werd opgericht in 1930 en bestaat dus al meer dan 90 jaar.

BOVAG staat voor:

  1. Kwaliteit en Betrouwbaarheid: BOVAG-leden moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en worden regelmatig gecontroleerd. Dit betekent dat zij betrouwbare service en producten leveren.
  2. Garantie: BOVAG biedt garanties op reparaties en onderhoud, wat extra zekerheid geeft aan consumenten.
  3. Transparantie: Bij BOVAG-bedrijven weet je waar je aan toe bent. Zij moeten werken met duidelijke offertes en eerlijke prijzen.
  4. Klachtenbemiddeling: Als er toch een geschil is, biedt BOVAG bemiddeling om tot een oplossing te komen.

Waarom is het een goede zaak om een auto reparatie uit te laten voeren door iemand die BOVAG-gecertificeerd is?

  1. Kwaliteitsgarantie: BOVAG-gecertificeerde bedrijven zijn verplicht om te voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Dit zorgt ervoor dat je auto wordt onderhouden en gerepareerd volgens de beste praktijken in de industrie.
  2. Garantie op Werkzaamheden: BOVAG-leden bieden garantie op de uitgevoerde werkzaamheden, meestal voor een periode van drie maanden of 3.000 kilometer. Dit biedt extra zekerheid dat eventuele problemen na reparatie kosteloos worden verholpen.
  3. Betrouwbare Service: Omdat BOVAG-bedrijven regelmatig worden gecontroleerd en moeten voldoen aan strikte eisen, kun je erop vertrouwen dat je te maken hebt met een betrouwbaar en professioneel bedrijf.
  4. Transparante Prijzen: BOVAG-leden zijn verplicht om duidelijke en eerlijke prijzen te hanteren, waardoor je niet voor onverwachte kosten komt te staan.
  5. Klachtenbemiddeling: Mocht er een geschil ontstaan, dan kun je rekenen op de bemiddeling van BOVAG om tot een rechtvaardige oplossing te komen.

Kortom, kiezen voor een BOVAG-gecertificeerd bedrijf biedt je de zekerheid van kwaliteit, betrouwbaarheid, en goede service, wat bijdraagt aan een zorgeloze ervaring bij het onderhoud en de reparatie van je auto.

voc certificering autoschade
Bovag