Certificering

Vakwerk bestaat uit verschillende zaken. Naast ervaring welke is doorgegeven van zoon op zoon is ons bedrijf en zijn onze medewerkers goed geschoold en gecertificeerd. De certificering is soms een jaarlijks terugkerende zaak en in andere gevallen een eenmalig examen. Wij geven onze medewerkers alle ruimte om te ontwikkelen. Daarnaast zorgen wij er voor dat wij up to date zijn als het aankomt op de technieken die wij gebruiken en toepassen.

Hierbij een greep uit de certificaten, Patroondiploma Focwa, GMA hardsolderen (lassen met koper), Aluminium fase 1&2 (materiaalkennis en hersteltechniek en verbindingstechnieken, Weerstandlassen, puntlassen, Highstrength steal tailored banks 2 (bewerking van hoogwaardige staalsoorten) Milieucertificaten lak en verfspuiten, certificaten autospuiten V.O.C.

Op deze manier kunnen wij u hoogwaardige kwaliteit bieden gebaseerd op de laatste technieken. Maar ook de duurzaamheid van de kwaliteit borgen. Dit betekend voor u altijd een kwalitatief hoogwaardig geleverde reparatie en herstel aan uw auto.

VOC Certificering

Al onze opleidingen en certificering zijn onderschreven en gegeven door het voc. Dit is de vakopleider als het gaat om autoschade en herstel.

Focwa Certificering

FOCWA werd opgericht in 1936 als Federatie van Ondernemers in de Carrosserie- en Wagenbouw en Aanverwante bedrijven. Anno nu is het een actieve ondernemersvereniging waarin drie zelfstandige verenigingen samenwerken aan de belangenbehartiging van en collectieve dienstverlening aan ondernemers in de Nederlandse carrosseriebranche. De federatie FOCWA telt zo’n 2000 aangesloten bedrijven.

De bij Focwa aangesloten bedrijven zijn verdeeld over drie zelfstandige verenigingen: Vereniging FOCWA Schadeherstel (1150 leden, inclusief LiTe autoschadeherstel), Vereniging FOCWA Specialisten (650 leden) en CarrosserieNL (200 leden, inclusief de Aanhangwagenbouwbedrijven).
In Vereniging FOCWA Specialisten zijn zes vakgroepen ondergebracht, te weten caravan- en camperservicebedrijven, motorfietsschadeherstelbedrijven, autopoetsbedrijven, autorestauratiebedrijven, autoruitherstelbedrijven en bekleedbedrijven.
Bij het FOCWA-secretariaat in Sassenheim werken 30 medewerkers. Vereniging FOCWA Schadeherstel is ISO 9001 gecertificeerd.

Wij zijn aangesloten bij Focwa en vinden de kwaliteit die Focwa nastreeft erg belangrijk. Op de website van de Focwa kunt u altijd controleren wie er is aangesloten en wie niet. Neem een kijkje op www.focwa.nl zo kunt u zien wie een certificering heeft en wie niet aan deze eisen voldoen.

voc certificering autoschade
focwa certificering autoschade