Autoschade
autoschade reparatie autoreparatie auto repareren

Autoschade 

Iedereen kan het overkomen, door eigen schuld of door een ander kan je ineens schade hebben aan je auto. Heel vervelend en je wil natuurlijk zo snel mogelijk weer alles hersteld hebben. Wat moet je nu eigenlijk doen bij schade en wat is de snelste weg naar een herstelde auto? Hieronder vind je alle antwoorden op deze vragen.

Meld de Autoschade

Vul altijd ter plekke het Europees Schadeformulier in en stuur dit aan uw verzekeringsmaatschappij of assurantietussenpersoon en meld de schade bij uw contact. Geef hierbij aan dat u de autoschade laat herstellen door Steneker autoschadespecialist.

Vaak is de plaats waar een ongeluk gebeurd onhandig, laat u echter niet afleiden en vul altijd ter plaatste het schadeformulier in. Eventueel bij onduidelijkheden vraagt u de politie om assistentie.

Neem contact op met Steneker!

Nadat u de schade middels een formulier correct heeft vast gelegd kunt contact met ons op nemen. U kunt ons dagelijks bereiken op 055 3664616 (lokaal tarief) wij helpen u dan graag gelijk aan een afspraak en plannen deze in wanneer dit u uitkomt. Ook kunt u online uw schade melden via het contactformulier of middels info@steneker-autoschade.nl een afspraak maken.

Blijf op de weg

Terwijl wij uw auto herstellen, kunt u gebruik maken van onze leenauto’s.

Heeft u een eigen risico?

Heel vervelend een eigen risico. U heeft al autoschade en dan krijgt u ook nog een extra rekening gepresenteerd. Steneker neemt in veel gevallen dit eigen risico voor rekening. Vraag naar de voorwaarden en wat Steneker voor u kan betekenen.

Vragen?

Bij een autoschade zien wij vaak dat onze klanten niet altijd goed weten wat ze moeten doen. Bel gerust om te vragen wat u moet doen bij autoschade. Daarnaast is een goed herstel aan u auto ook een hele geruststelling. Wij leggen u rustig uit hoe wij de auto voor u herstellen en geven u inzicht in de kosten vooraf. Geen verassingen achter af en u weet gelijk waar u aan toe bent.

Handig!

Dit is het juiste en meest recente formulier wat u moet gebruiken bij autoschade. Druk op de afbeelding om het formulier te downloaden.

schadeformulier autoschade apeldoorn